You are here

CREA ZERO

Proizdođač: 
Šifra:
0416
Ukratko:
Višefazni kreatinski kompleks, važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina. Saznaj više
2.140,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

+381 (0) 21 631 90 80 +381 (0) 69 631 90 7 +381 (0) 21 3 000 540
Prosek: 6 (5 glasova)

CREA ZERO

  • Višefazni kreatinski kompleks
  • Sadrži vitamine B6, B12, B3
  • Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha
  • Maksimalna apsorpcija kreatina
  • Direktno povećanje performansi
  • Povećava mišićnu snagu

  Da li ste ikada sebi postavili pitanje kako da dođete do još snage kada ste icrpeli sve svoje rezerve baveći se fizički zahtevnim sportom? Crea Zero je savršena kombinacija koja će vam dati odlučnost i snagu, napravljena samo za vas. Zbog njegovog direktnog efekta na povećanje snage, možete pokazati svoj maksimum u teretani. Glavni sastojak proizvoda je kreatin, koji povećava fizičke performanse tokom ponavljanja vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Crea Zero je specijalan oblik kreatina, višefazni kreatinski kompleks, jako važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina koji imaju dugoročni uticaj.

  Funkcionalni vitamini koji se nalaze u proizvodu, kao što su vitamin B3, vitamin B12 i vitamin B6, doprinose smanjenju umora, što poboljšava performanse tokom treninga. Gvožđe i vitamin B12 koji se nalaze u proizvodu doprinose optimizaciji krvotoka, što poboljšava metaboličko snabdevanje mišića.

  Preporučujemo Crea Zero ukoliko:

  • se bavite sportom u kom je dodatna snaga neophodna brzo i u trenutnku, kao što su treninzi sa opterećenjem i razni vidovi atletskih sportova.
  • ako ste vrhunski sportista tokom priprema i kampova obuke
  • ako preferirate proizvode u obliku praha

  Crea Zero je aromatizovana kreatinska formula, koja se lako dozira i sadrži višefazni kreatinski kompleks da bi povećao fizičke performanse tokom ponavljanih vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Drugi funkcionalni vitamini dugoročno poboljšavaju performanse tokom vežbanja, proizvod takođe sadrži druge specijalne sastojke kao što su AMP (nukleotid), ribozu (ugljeni hidrat) i alfa lipoinsku kiselinu (antioksidant).

  Namena: prašak za izradu napitka koji se koristi pre treninga

  Najbolje upotrebiti do: datuma označeno na pakovanju

  Serija: označeno na pakovanju (lot broj).

  Nutritivna vrednost i sastav:

  Nutritivna vrednost

  100g

  Jedna/dnevna doza (8 g)

  %NRV (100 g)

  Energetska vrednost

  256 kJ/ 60 kcal

  20 kJ/5 kcal

  3

  Proteini

  0,0 g

  0,0 g

  0.0

  Ugljeni hidrati

  -Šećeri

  7,4 g

  <0,5 g

  0,6 g

  <0,5 g

  3

  <1

  Masti

  Zasićene masti

  0,0 g

  0,0 g

  0,0 g

  0,0 g

  0,00

  0,00

  So

  0,90 g

  0,07g

  15

  Vitamin B6

  3,7 mg

  0,3 mg

  262

  NRV: nutritivna referentna vrednost

  Sastojci: Kreatinski kompleks 74% [mikronizirani kreatin monohidrat; puferovani kreatin monohidrat (mikronizirani kreatin monohidrat, magnezijum-oksid); kreatin citrat ( mikronizirani kreatin monohidrat, kalcijum-citrat); creaArg Hcl (mikronizirani kreatin monohidrat, L-arginin hidrohlorid)]; kiselina – limunska kiselina; aroma narandže; Crea matrix 3%[Mešavina za obnavljanje energije (kalcijum citrat malat; L-arginin alfa-ketoglutarat; magnezijum citrate; gvožđe-(II)-fumarat; niacin);+Energetska mešavina ATP (adenozin monofosfat; maltodekstrin; gvožđe pirofosfat, piridoksin hidrohlorid) + Metabolička mešavina (alfa lipoinska kiselina, cink oksid, hrom(III) hlorid ]; sredstvo za povećanje zapremine (natrijum-karboksimetil celuloza); zaslađivač(sukraloza);so; boja (tartrazin*,alura red AC*) *Boje, tartrazin i alura red AC mogu nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece; NRV=Nutritivna referentna vrednost;

  Način upotrebe: Razmutiti 8 g praška (2 dozera ili 2 pune kafene kašičice) u 300 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga. Preporučena dnevna doza je 8 g, jedna porcija.

  Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu gde se prerađuju I mleko, jaja, gluten, soja, školjkari, sumpor-dioksid I jezgrasto voće.

  Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, osobama sa dijagnostifikovanim oboljenjima ili preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, trudnicama i dojiljama;

  Napomena: Čuvati van domašaja dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu.

  Način čuvanja: Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu.

  Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 18838/2021 od 3.6.2021. god.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su sa uračunatim PDV-om. Mogu biti promenjene bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Vitalikum nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške