You are here

Body Attack Sports Nutrition

Body Attack proizvodi sportsku i dijetetsku suplementaciju, onakvu kakva treba da bude: napravljena od visokokvalitetnih sirovina, ukusnih sastojaka i efikasnih formula. Njihov najveći prioritet je podrška u postizanju vaših ciljeva. Zalažu se za kvalifikovane nutricioniste, prehrambene hemičare i biologe, sertifikovane postupke i patentirane sastojke.

Suplementi se proizvode u Nemačkoj prema najvišim prehrambenim standardima. Svaki od proizvoda dolazi sa obećanjem kvaliteta i garancijom za proizvode koji će zaista podržati vaš napredak.

To su principi koje ova kompanija sledi već više od 20 godina.

Vitamin D3 Depot Weekly 5600 IU

  Vitamin D-3 je rastvorljiv u mastima i ima različite funkcije u našem organizmu. Nastaje u koži, gde od provitamina, a pod dejstvom UV zraka, prelazi u vitamin D. U jetri i bubrezima se prerađuje u aktivni oblik, a skladišti se u jetri, mišićima i masnom tkivu. Provitamina vitamina D ima u različitim mastima, ali najznačajnije je riblje ulje, gde se nalazi u prirodnoj sinergijskoj kombinaciji sa vitaminom A. Vitamin D je važan, kako za fizičko, tako i za mentalno zdravlje. Nedostatak uzrokuje rahitis kod dece, razmekšavanje i šupljikavost kostiju kod starijih (osteoporoza), grčenje mišića i dr. Efekti vitamina D-3 na apsorpciju kalcijuma direktno utiču na zdravlje kostiju i prevenciju osteoporoze – kalcijum je taj koji kostima daje čvrstinu i čini ih otpornim na prelome, a vitamin D omogućava njegovu apsorbciju. Prema brojnim kliničkim studijama i ispitivanjima, dovoljne količine vitamina D-3 i kalcijuma, mogu biti uzrok povećanja gustine koštane mase i smanjenja posledica osteoporoze. Vitamin D3 Depot je prvenstveno namenjen osobama sa utvrđenim deficitom ili povećanim dnevnim potrebama za vitaminom D. Efekti suplementacije vitaminom D-3: - reguliše količine kalcijuma i fosfora u krvi - jača imunitet - smanjuje rizik od pojave osteoporoze - poboljšava apsorpciju i ugradnju kalcijuma u koštanu masu Preporučeno doziranje i način upotrebe Uzimati 1 kapsulu jednom NEDELJNO sa dosta vode. Napomena: 1 kapsula je doza predviđena za nedelju dana! Aktivni sastojci U dnevnoj dozi (1 tableta) %PDU* Vitamin D3 140 µg = 5600 I.E. 2800% *PDU = preporučeni dnevni unos Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine (mikrokristalna celuloza), sredstvo za oblaganje (hidroksipropilmetilcelulosa), holekalciferol (vitamin D).  

Lipo 100

Body Attack LIPO 100 Wild Berry je energetski napitak - sagorevač masti sa ukusom šumskog voća, bez dodatog šećera, sa kofeinom. Napitak je obogaćen niacinom, vitaminom B-6, tiaminom, biotinom i vitaminom B-12, sa dodatim holinom i L-karnitinom. Preporučen dnevni unos: 250 ml (pola sadržaja flašice). Upozorenje: Proizvod poseduje visok sadržaj kofeina (320 ml/l). Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama sa srčanim tegobama i osobama preosetljivim na kofein. Ne preporučuje se konzumiranje sa alkoholom. Nutritivne informacije 100 ml %NRV* (100 ml) Energetska vrednost 16 kJ/4 kcal ** Proteini 0 g ** Masti 0 g ** Od kojih zasićene masne kiseline 0 g ** Ugljeni hidrati 0 g ** Od kojih šećeri 0 g ** So 0,2 g ** Amino kiseline 100 ml %NRV* L-karnitin 200 mg ** Holin 16,6 mg ** Vitamini 100 ml %NRV* Niacin 2,4 mg 15.00% Vitamin B6 0,21 mg 15.00% Tiamin 0,17 mg 15.00% Biotin 7,5 µg 15.00% Vitamin B12 0,38 µg 15.00% *NRV - nutritivna referentna vrednost, **- NRV nije ustanovljen Sastojci: prirodna mineralna voda, regulator kiselosti (limunska kiselina), taurin, koncentrisani sok crne ribizle, L-karnitin, koncentrisani sok maline, aroma, koncentrisani sok jagode, ekstrakt gvarane, koncentrat šargarepe, glukuronolakton, konzervansi (E211, E-202), aroma, kofein, zaslađivači (E-950, E-955), inozitol, holin, niacin (nikotinamid), vitamin B-6 (piridoksin-hidrohlorid), vitamin B-1 (tiamin-hidrohlorid), biotin (D-biotin), vitamin B-12 (cijanokobalamin).