You are here

Iso Whey Zero Natural

Proizdođač: 
Šifra:
0574
Ukratko:
Iso Whey Zero Natural je poseban proteinski napitak na bazi izolata iz surutke. Još jedna specijalna karakteristika proizvoda - pored sastojaka - leži u prirodnoj aromi i u ekstraktu kokosa, njegov bogati ukus će vas sigurno zarobiti!  Saznaj više
1.990,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

+381 (0) 21 631 90 80 +381 (0) 69 631 90 7 +381 (0) 21 3 000 540
Prosek: 6 (1 glas)

Iso Whey Zero Natural

  • Visok sadržaj proteina
  • Potpuno prirodna aroma sa ekstraktom kokosa
  • Bez boja
  • Bez zaslađivača
  • Bez šećera *, laktoze ** i glutena ***
  • Bez palminog ulja
  • Bez konzervansa
  • Brza i laka apsorpcija
  • Pakovanje napravljeno sa smanjenom količinom plastike

Vaše performanse počinju od sastojaka!

Native Whey Isolate napravljen je direktno od svežeg mleka pasterizacijom, mikrofiltracijom i ultrafiltracijom na niskim temperaturama, a zatim pretvoren u prah u posebnoj komori za sušenje. Zahvaljujući ovom jedinstvenom procesu, proteinska struktura zadržava svoj puniji oblik i ostaje bogata imunoglobulinom (antitelom) i laktoferinom (deo imunog sistema). Pored toga, sirovina je bez hemikalija i drugih nečistoća.

Iso Whey Zero Natural je poseban proteinski napitak na bazi izolata iz surutke. Još jedna specijalna karakteristika proizvoda - pored sastojaka - leži u prirodnoj aromi i u ekstraktu kokosa, njegov bogati ukus će vas sigurno zarobiti! Ne sadrži boje i zaslađivače i kao i svi drugi Iso Whey Zero napici, ne sadrži gluten, šećer i laktozu.

Okolina i sudbina naše planete su nam takođe veoma važni, pa smo prilikom pakovanja proizvoda bili sigurni da je napravljen sa manje plastike! Manje plastike = više pažnje prema okolini. Pridružite nam se, birajte prirodu i čuvajte okolinu!

Zbog visokog sadržaja proteina, odličan je izbor za one koji aktivno vežbaju i daju sve od sebe za zategnuto telo, ali može biti i sjajna alternativa ukoliko ste na određenom režimu ishrane.

* Izjava se odnosi na proizvod spreman za konzumaciju nakon razblaživanja vodom. Bez šećera: 0,5 g / u 100 ml pića spremanog za konzumaciju.

** Izjava se odnosi na proizvod spreman za konzumaciju nakon razblaživanja vodom. Bez laktoze: 0,1 g laktoze / u 100 ml pića spremnog za konzumaciju.

*** Bez glutena prema propisima Evropske unije.

Namena: ISO WHEY ZERO je dodatak ishrani u prahu, namenjen izradi napitka na bazi prirodnog izolata surutke.

Nutritivne informacije

U 100 g

U pojedinačnoj dozi (25 g)

U dnevnoj dozi (50 g)

Energetska vrednost

1586 kJ/375 kcal

397kJ/94kcal

788 kJ/188kcal

Masti

-od čega zasićene

4,6 g

4,0 g

1,2 g

1,0 g

2,4 g

2,0 g

Ugljeni hidrati

-od čega šećeri*

3,2 g

0,6 g

0,8 g

<0,5 g

1,6 g

<0,5 g

Proteini

80 g

20 g

40 g

So

1,7 g

0,43 g

0,86 g

Sastav proizvoda:

Sadržaj aktivne komponente

U 100 g

U 1 dozi (25 g)

U dnevnoj dozi (50 g)

Izolat proteina surutke

91g

22,8 g

45,5 g

Sastojci: Izolat proteina surutke (iz mleka) (emulgator: soja lecitin), instant ekstrakt kokosa [ ekstrakt kokosa, hidrolizovani skrob, maltodekstrin, mlečni protein u prahu, regulator kiselosti: kalcijum-fosfat], prirodne arome kokosa, so.

Način upotrebe: Pomešati jednu dozu (25 g-3 pune supene kašike) sa 200 ml vode. Danima kojima se trenira uzeti jednu dozu ujutro i jednu odmah nakon treninga. Danima kojima se ne trenira uzeti jednu dozu ujutro i jednu popodne.

Informacije o alergenima: Proizvod sadrži mleko i soju.. Proizvod je napravljen u pogonu gde se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, školjkaši i ostali mekušci, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na hladnom i suvom mestu.

Napomene/upozorenja: Čuvati van domašaja dece. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na proteine mleka ili neki od sastojaka preparata, kao ni osobama sa oboljenjima bubrega i jetre. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života..

Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dd/mm/gggg) Serija: označeno na pakovanju (LOT broj)

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su sa uračunatim PDV-om. Mogu biti promenjene bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Vitalikum nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške