You are here

Proteinske čokoladice

Proteinske čokoladice tj pločice su ukusna i praktična zamena za kvalitetan visokoproteinski obrok koji možete poneti bilo kuda. Možete ih koristiti čak i kada niste u mogućnosti da brzo smućkate svoj proteinski obrok u vidu šejka. U tome i jeste prednost i praktičnost proteinskih čokoladica.

U proteinskim čokoladicama se mogu naći dovoljno velike količine proteina i zavisno od proizvoda do proizvoda ove čokoladice mogu imati razne količine ugljenih hidrata i masti, do onih minimalnih čak, za sve one koji vode računa o njihovom unosu. Takodje mogu biti dobri izvori energije za povećanje performansil. Neke od njih sadrže vitamine, minerale čak i L-karnitin pa izbor je na vama kroz koji ukusan zalogaj želite doći do svog idealnog proteinskog obroka.

Ukusan i zdrav zalogaj! Raznorazne proteinske pločice: sa visokim sadržajem proteina, sa dodatkom l karntiina, sa više ugljenih hidrata za poboljšanje performansi, različitih ukusa sa smanjenim sadržajem šećera i masti – možete ih poneti bilo gde sa sobom!

Protein Bar

Zahvaljujući visokom sadržaju proteina i niskom sadržaju šećera, BioTechUSA Protein Bar je odličan izbor za one koji redovno treniraju i trude se da steknu jako i vitko telo. Pored toga, savršeno se uklapa u izbalansiranu ishranu.

Grenade Carb Killa® protein bar

Spremite se za neverovatno ukusne proteinske barove!

Oat & Fruits bar

Ovsena kaša u obliku pločica! Sa čokoladnim ili voćnim prelivom. Obrok za poneti

Zero Bar

0g šećera, 0g laktoze, 0g glutena, 45% proteina, 100% ukusa