You are here

Putem telefona

  Brojevi telefona za naručivanje putem telefona su: 021/631 90 80, 021/3 000 540, 069/631 907. Možete naručivati svakog radnog dana, od 08.00-16.00h, takođe i subotom, 08.00-14.00h, izuzev nedelje i praznika.

  Vašu porudžbinu preuzeće neko od kolega, koji će od Vas tražiti sve potrebne podatke – ime, prezime, jmbg, adresu za dostavu i broj telefona. Takođe će Vas obavestiti da li je traženi proizvod (ukus) trenutno dostupan na lageru. Ukoliko se desi da traženi proizvod nismo u mogućnosti da Vam obezbedimo preporučićemo Vam drugi, sličan proizvod, ili pak Vam se javiti po prispeću traženog proizvoda na lager.

  Svi paketi naručeni preko interneta ili putem telefona do 14h radnim danom će biti poslati istog dana, što znači da će u većim gradovima korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje Vitalikum-a. Sve ostale porudžbine koje pristignu do 14h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana, osim ako robu naručujete u petak, robu šaljemo tek u ponedeljak iz razloga što kurirska služba subotom radi dostave paketa samo u većim centrima (NS, SU, SO, BG, KG, KV, NI...).

  Od dana slanja paketa rok za dostavu je 24-48 sati, a detaljnije o tome ćete dobiti od kolega koji primaju Vašu porudžbinu.