You are here

Putem telefona

  Brojevi telefona za naručivanje putem telefona su: 021 631 90 80, 060 631 90 80. Možete naručivati svakog radnog dana, od 08.00-16.00h, takođe i subotom, 08.00-14.00h, izuzev nedelje i praznika.

  Vašu porudžbinu preuzeće neko od kolega, koji će od Vas tražiti sve potrebne podatke – ime, prezime, adresu za dostavu i broj telefona. Takođe će Vas obavestiti da li je traženi proizvod (ukus) trenutno dostupan na lageru. Ukoliko se desi da traženi proizvod nismo u mogućnosti da Vam obezbedimo preporučićemo Vam drugi, sličan proizvod, ili pak Vam se javiti po prispeću traženog proizvoda na lager.

  Svi paketi naručeni preko interneta ili putem telefona do 13h radnim danom će biti poslati istog dana, što znači da će u većim gradovima korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje Vitalikum-a. Sve ostale porudžbine koje pristignu do 16h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana.

Ako robu naručite petkom posle 13h biće poslata u ponedeljak, što znači da je na vašoj adresu u utorak ili sredu. Roba poručena subotom i nedeljom, biće poslata u ponedeljak i dostavljena na adresu u utorak ili sredu. 

  Od dana slanja paketa rok za dostavu je 24-48 sati, a detaljnije o tome ćete dobiti od kolega koji primaju Vašu porudžbinu. Dostava se vrši samo radnim danom i samo na teritoriji RS.