You are here

L-karnitin

Kada su u pitanju sagorevači masti svima je prva asocijacija L-karnitin. Ova aminokiselina amino kiselina je glavni sastojak svih sagorevača masti i ima ključnu ulogu u skidanju kilograma, a pri tomje zdrava i potpuno bezbedna bez ikakvih negativnih efekata. Njena uloga je da pomaže transport masti do mitohondrija gde se sagorevaju i pretravaju u energiju. Pozitivna dejstva L-karnitina su se pokazala i kod sportova izdržljivosti u kojima su masti glavni izvor energije. Neke studije su pokazale i pozitivna dejstva ove aminokiseline na rad i zravlje srca i kardio-vaskularnog sistema.

Sagorevačemasti na bazi L-Karnitina preporučujemo svim rekreativcima i profesionalnim sportistima. Odličan su izbor svim početnicima i onima koji se prvi put susreću sa sagorevačima masti. Takođe kod vrhunskih sportista alI i ozbiljnijih rekreativaca koji koriste kombinaciju više suplemenata među kojima su i No-reaktorI klasičan sagorevač masti na bazi L-karniitina moze biti bolji izbor od kompleksnih sagorevača.

L-carnitine Matrix®

Dodatak ishrani na bazi L-karnitina obogaćen ekstraktom zelenog čaja i mineralima. Hrom i cink doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina.
Pakovanje: 
90 tableta

Vitalikum Liquid L-carnitine

Dodatak ishrani na bazi L-karnitina sa hromom i vitaminima; Poboljšava sportske performanse i metabolizam masti i ugljenih hidrata; Utiče na smanjenje umora i iscrpljenosti; U tečnoj formi za bržu apsorpciju. 
Pakovanje: 
1000 ml

L-karnitin + Hrom 0,5l

L-karnitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti, pomaže sagorevanje masti povećavajući energiju.Hrom ima vitalnu funkciju u mehanizmu kontrole nivoa šećera u krvi, takođe, ima značajnu ulogu u regulaciji holesterola. Veoma važna činjenica za sve sportiste jeste da ovaj proizvod ne sadrži šećer. Kombinacijom L-karnitina i hroma dobijen je efikasan preparat za sagorevanje masti uz istovremenu regulaciju nivoa šećera i holesterola u krvi. Neto količina: 500 ml (~33 doze). Jedna doza je 15 ml (3/4 dozera). Nutritivna vrednost proizvoda: Nutritivna vrednost Po dozi (15 ml) Na 100 ml proizvoda Energija 22kJ/5 kcal 145 kJ/34 kcal Proteini 1.05 g 7 g Ugljeni hidrati 0 g 0 g Masti 0 g 0 g Sastav proizvoda: Sastojci Po dozi (15 ml) %NRV Na 100 ml proizvoda L-karnitin 1050 mg * 7000 mg Kalcijum-pantotenat 8,3 mg 138.00% 16,6 mg Hrom 150 mcg 375% 1000 mg NRV=Nutritivna referentna vrednost; NRV nije ustanovljena Sastojci: voda, L-karnitin, regulator kiselosti: limunska kiselina, zaslađivači: sukraloza, acesulfam-K, aroma pomorandže, konzervans: kalijum-sorbat, kalcijum-pantotenat, hrom-hlorid, boje: (tartrazin, sunset žuta FCF).* *Može nepovoljno da utiče na aktivnost i pažnju kod dece Preporučena upotreba: Pomešati 15ml preperata sa 3dl vode i piti 1-2 puta dnevno.  
Pakovanje: 
500 ml

Magna Shot

Produžava izdržljivost tokom napornih treninga, smanjuje umor, održava normalnu funkciju mišića.
Pakovanje: 
25 ml

ŠUMEĆI L-KARNITIN

500 mg L-karnitina za efikasnije korišćenje masnoća kao izvora energije, u šumećim tabletama
Pakovanje: 
20 tableta

L-Karnitin tablete

1000mg L-karnitin po tableti za bolji metabolizam masti u toku treninga.
Pakovanje: 
30 tableta

L-karnitin drink 1000 mg

Osvežavajući napitak sa 1500mg L-karnitina za pospešivanje razgradnje masti
Pakovanje: 
500 ml

L-karnitin 2000 ampule

2000 mg L-karnitina po dozi od 25ml, u tečnom obliku
Pakovanje: 
25 ml

Thermo Drine Liquid

Tečna formula koja se brzo resorbuje. Kompleksni proizvod koji podiže nivo energije.
Pakovanje: 
500 ml