You are here

Transportni sistemi i NO reaktori

Snaga, mišićna pumpa i neverovatna energija!
Nitric oxide ili azot oksid je visoko reaktivni plin koji se prirodno nalazi u ljudskom telu i ima široko delovanje u fiziološkim funkcijama uključujući cirkulaciju, upalne procese i otpuštanje kiseonika u mekom tkivu iz crvenih krvnih zrnaca, dakle igra važnu ulogu u svim važnim hemijskim reakcijama u telu. Nažalost, većina ljudi je uskraćena u prirodnoj produkciji NO, koji je među glavnim pretpostavkama za održavanje optimalnog zdravlja.
Njegovo prisustvo u krvi pojačava i poboljšava rad mišića. On pojačava protok krvi i dostavljanje hranljivih supstanci do ćelija angažovanih pri vežbanju, povećava snagu, vazodilataciju i ćelijsku pumpu, kao i regeneraciju mišićnih vlakana. Azot monoksid ima životni vek od svega nekoliko sekundi tako da ga organizam mora konstantno proizvoditi. Povećanjem izvora slobodnog arginina povećava se proizvodnja azot oksida. Nova supstanca A-AKG i L-Arginin pomažu maksimalnu bioiskorišenost i direktno utiču na proizvodnju azot monoksida. Ono što će bodibilderi najviše primetiti jeste mnogo snažnija mišična kontrakcija i jača pumpa. Dugotrajnija intracelularna pumpa omogućava povećanje mišićne tvrdoće i prokrvljenost.

Black Blood CAF+

Radikalna preworkout formula sa 400mg kofeina, NOX kompleksom, koja je namenjena ekstremnim potrebama.  
Pakovanje: 
300

Pre Workout FOR HER

"Pre-Workout" kompleks sa optimalnim sadržajem aktivnih sastojaka Sadrži L-karnitin Sadrži antioksidante Zeleni čaj i ekstrakt zelene kafe Bez ugljenih hidrata Bez šećera, laktoze i glutena
Pakovanje: 
120 g

Super Nova

Energija, mišićna pumpa, prokrvljenost, fizička i mentalna koncentracija, izdržljivost.
Pakovanje: 
282 g

Nitrox Therapy

NO Reaktor, veća pumpa, bolja prokrvljenost. Carborade™, NOX NRG Pump™, ATP Power™ i CreaBASE™ .
Pakovanje: 
680 grama

50 Calibre®

Savršena municija pred trening! Za veću snagu i izdržljivost.
Pakovanje: 
580 grama