You are here

Za decu i trudnice

Posebno povećana potreba za vitaminima i mineralima je u periodu rasta i razvoja. Jer kao što smo već napomemnuli, mnogi od njih imaju uticaja na rast i razvoj kao i vitalne funkcije organizma. U trudnoći takodje kada se razvija još jedan mali život unutar žene,a imunitet,kao što je poznato, iz tih razloga često pada,onda je neophodno i sačuvati ga maksimalno.

Opet i pored toga što balansiranom i kvalitetnom ishranom, koja bi sadržala npr dnevno dva voćna i tri obroka sa povrćem, svakako možemo postići da unesemo dovoljne količine vitamina i minerala, nailazimo na problem kako to kod mališana i sprovesti. Teško je iz mnogih razloga i odraslima koji imaju svest o važnosti vitamina i minerala,pa opet zbog mnogih faktora ne uspevaju uvek da ispoštuju takvu izbalansiranun ishranu. Sa decom je to još i teže, naročito sada kada im je dostupno previše slatkiša, slanih grickalica i svega što njima svakako deluje privlačnije nego hrana bogata vitaminima i mineralima. Samim tim je ponekad preporučljivo dopuniti njihovu ishranu.

Iron Matrix®

Dodatak ishrani sa vitaminima i mineralima. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina kao i transportu kiseonika u telu. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa.

Vitamin C 1000 sa bioflavonoidima

Puferisani Vitamin C 1000mg, sa šipkom i biofllavonoidima za jači imunitet. 100 tableta

Vita Complex

Vitaminsko mineralni kompleks za vaše dnevne potrebe.