You are here

Fit Cuisine Sauce

Proizdođač: 
Šifra:
0852
Ukratko:
Malo kalorija Bez dodatog šećera Pogodni za vegane Bez glutena Bez mleka Bez masti Niskokalorični sosevi sjajnih ukusa sa manje od 5 kalorija po porciji. Savrše...Saznaj više
590,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

+381 (0) 21 631 90 80 +381 (0) 60 631 90 80
Prosek: 6 (2 glasova)

Fit Cuisine Sauce

  • Malo kalorija
  • Bez dodatog šećera
  • Pogodni za vegane
  • Bez glutena
  • Bez mleka
  • Bez masti

Niskokalorični sosevi sjajnih ukusa sa manje od 5 kalorija po porciji. Savršenoi za: umakanjee, prelivanje, kuvanje i mariniranje

Nutritivne informacije

100g

Energetska vrednost

29,2 kJ (6,9 kcal)

Proteini

<0,62 g

Masti

<0,5 g

Od toga zasićene masti

<0,1 g

Ugljeni hidrati

6,1 g

Od kojih šećeri

<0,1 g

So

1,35 g

Vlakna

<0,5 g

*Navedene vrednosti su za ukus Roštilj

Sastojci: voda, paradajz pire, zgušnjivač (vlakna citrusa, ksantan guma, natrijum-karboksimetilceluloza,), kuhinjska so, regulator kiselosti: sirćetna kiselina, limunska kiselina, boja: karamel amonijačno-sulfitni, aroma roštilj preliva, zaslađivač: sukraloza, konzervansi: kalijum-sorbat, natrijum-benzoat.

Način upotrebe: Dobro promućkati pre upotrebe.

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja direktne sunčeve svetlosti. Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru (najduže 4 sedmice).

Najbolje upotrebiti do kraja: označeno na pakovanju

Serija: označeno na pakovanju

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su sa uračunatim PDV-om. Mogu biti promenjene bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Vitalikum nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške