You are here

Sportska oprema

Fleks bidon za vodu

Jedinstvena flaša za vodu i sportske napitke. Bez klasičnog poklopca, jer radi na principu pritiska na fleksibilno telo boce, koja usled pritiska sama izbacuje tečnost. Prednosti MP Flex flašice u odnosu na ostale sportske boce: jednostavna i higijenska upotreba, jer nema potrebe dirati poklopac rukama velika zapremina 1000 ml (1l) kvalitetna BPA FREE plastika idealno za hidratciju vodom i sportskim napicima, kao što su: Assault, Amino Powder, Creatine, Glutamine, BCAA Powder.

Kutija za tablete

Kad nabivite ovu kutiju za pilule više nećete morati da "mozgate" da li ste popili današnju dozu supelemenata u kapsulama. Kutija ima pet obeleženih odeljaka. Jednostavno jednom u pet dana "napunite šaržer" i spremni ste!

Bidon Vitalikum

Izrađeno od kvalitetne plastike, zapremine 0,7 l. Providna skala sa strane zarad lakšeg praćenja preostale količine tečnosti unutar bidona. Bilo kad i bilo gde sa Vama! Osigurajte telu potrebnu hidrataciju! Gumirani čep koji sprečava curenje a opet pogodan za otvaranje ustima/zubima. Preporučena upotreba: Sportska flaša (bidon) za vodu. Materijal: Plastika (polietilen LDPE)

Wave+ Compact Shaker Vitalikum

U pitanju je rasklopivi šejker koji pored standardne mrežice za lakše rastvaranje vašeg omiljenog suplementa sadrži i dodatnu posudu (150 ml) kako biste mogli poneti doze suplemenata i lako konzumirati u odnosu na vreme uzimanja. Šejker ima kapacitet od 500 + 150 ml.

Shaker Wave Vitalikum

Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka.Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka. Šejker ima kapacitet od 600 ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje. Materijal:polipropilen (PP), polietilen (HDPE)

Grenade® Sportska torba

Naoružaj se Grenade® sportskom torbom - najbolji način da sva oprema za trening bude na jednom mestu!

Pill Box (kutija za pilule)

Kad nabivite ovu kutiju za pilule više nećete morati da "mozgate" da li ste popili današnju dozu supelemenata u kapsulama. BioTech USA Pill Box ima pet obeleženih odeljaka. Jednostavno jednom u pet dana "napunite šaržer" i spremni ste!

Shaker Wave + (950ml)

Moderni, rasklopljivi šejker atraktivnih boja.

Shaker Wave

Moderni šejker atraktivnih boja.

Sportska flaša 700ml FOR HER

Sportska flaša FOR HER

Kožni kaiš za bodibilding elastic

Oprema koji asistira kod izvođenja čučnjeva i vežbi za leđa.

Pink Fit rukavice kožne

PinkFit kožne rukavice za žene su standardan rekvizit naprednih vežbača koji čuva dlanove od tvrdih žuljeva a bandažer pomaže fiksiranju zglobova pri radu sa tegovima. Izizetno konforne, a velečine i dizajn je posebno prilagođen lepšem polu.

NANO BioTech USA Wave + Shaker 300ml

Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka.

Grenade® Shaker

Ovo nije običan shaker!